Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 1 to 20 of 634  next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
201110 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011Bongartz, Annette
201110th international olive oil award - Zurich 2011Bongartz, Annette
201211th international olive oil award - Zurich 2012Bongartz, Annette
201312th international olive oil award - Zurich 2013Bongartz, Annette
15-May-201813. Wädenswiler Lebensmittelrecht-Tagung vom 3. Mai 2018 «Soft Law» – Praktische Relevanz und rechtliche Bedeutung von Leitfäden und Co. : fachliche ZusammenfassungKirchsteiger-Meier, Evelyn
16-May-201914. Wädenswiler Lebensmittelrecht-Tagung vom 9. Mai 2019 «Reflektierte Praxis: Beiträge zum neuen schweizerischen Lebensmittelrecht nach zwei Jahren Inkraftsetzung» : TagungsberichtKirchsteiger-Meier, Evelyn
20098th international olive oil award - Zurich 2009Bongartz, Annette
20109th international olive oil award - Zurich 2010Bongartz, Annette
2015A bacteriophage cocktail to control Salmonella TyphimuriumBorn, Yannick; Fieseler, Lars
15-Mar-2012A closer look into German surveys : do overweight and obesity lead to eating disorder in children and adolescents?Kocher, Gilda; Westenhöfer, Joachim; Brombach, Christine
2014A cocktail of two bacteriophages is required to control Salmonella in vitroFieseler, Lars; Klumpp, Jochen
20-Aug-2018A concise guide to active agents for active food packagingVilela, Carla; Kurek, Mia; Hayouka, Zvi; Röcker, Bettina; Yildirim, Selçuk, et al
2023A cross-cultural study on odor-elicited life stage-associationsWendelin, Martin; Bauer, Andrea; Buchinger, Elisabeth; Danner, Lukas; Derndorfer, Eva, et al
2016A lab-scale model system for cocoa bean fermentationRomanens, Edwina; Näf, Rebecca; Lobmaier, Tobias; Meile, Leo; Miescher Schwenninger, Susanne
28-Feb-2018A lab-scale model system for cocoa bean fermentationRomanens, Edwina; Näf, Rebecca; Lobmaier, Tobias; Pedan, Vasilisa; Freimüller Leischtfeld, Susette, et al
2019A major-capsid-protein-based multiplex PCR assay for rapid identification of selected virulent bacteriophage typesBorn, Yannick; Knecht, Leandra E.; Eigenmann, Mirjam; Bolliger, Michel; Klumpp, Jochen, et al
18-Jul-2022A novel genome-wide, qPCR-based approach to identify genetic determinants of phage host rangeGayder, Steven; Fieseler, Lars; Castle, Alan; Svircev, Antonet
6-Sep-2022A qPCR-based, population dynamics approach for the development of a bacteriophage-based biopesticideGayder, Steven; Kammerecker, Sandrine; Gervásio, Kellen; Henriques, André; Torres-Cortés, Gloria, et al
Oct-2013A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale cateringMüller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René
2013Aber bitte keine Seniorenprodukte! : der ältere Konsument und Herausforderungen für die LebensmittelproduktionBrombach, Christine