Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Miescher Schwenninger, Susanne | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-22T13:31:58Z | - |
dc.date.available | 2018-10-22T13:31:58Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12016 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften | de_CH |
dc.relation.ispartof | GRÄSERLANDexpress | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Natürliche Haltbarmachung von Backwaren | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.start | 8 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Biotechnologie | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Miescher Schwenninger, S. (2016). Natürliche Haltbarmachung von Backwaren. GRÄSERLANDexpress, 8.
Miescher Schwenninger, S. (2016) ‘Natürliche Haltbarmachung von Backwaren’, GRÄSERLANDexpress, p. 8.
S. Miescher Schwenninger, “Natürliche Haltbarmachung von Backwaren,” GRÄSERLANDexpress, p. 8, 2016.
MIESCHER SCHWENNINGER, Susanne, 2016. Natürliche Haltbarmachung von Backwaren. GRÄSERLANDexpress. 2016. S. 8
Miescher Schwenninger, Susanne. 2016. “Natürliche Haltbarmachung von Backwaren.” GRÄSERLANDexpress, 8.
Miescher Schwenninger, Susanne. “Natürliche Haltbarmachung von Backwaren.” GRÄSERLANDexpress, 2016, p. 8.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.