Publication type: | Book |
Type of review: | Not specified |
Title: | Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern |
Authors: | Heller, Knut Loessner, Martin Fieseler, Lars |
Extent: | 124 |
Issue Date: | 2011 |
Edition: | 1. Auflage |
Publisher / Ed. Institution: | Behr |
Publisher / Ed. Institution: | Hamburg |
ISBN: | 978-3-89947-594-4 |
Language: | German |
Subjects: | Bakteriophagen |
Subject (DDC): | 570: Biology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12266 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Heller, K., Loessner, M., & Fieseler, L. (2011). Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern (1. Auflage). Behr.
Heller, K., Loessner, M. and Fieseler, L. (2011) Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr.
K. Heller, M. Loessner, and L. Fieseler, Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern, 1. Auflage. Hamburg: Behr, 2011.
HELLER, Knut, Martin LOESSNER und Lars FIESELER, 2011. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr. ISBN 978-3-89947-594-4
Heller, Knut, Martin Loessner, and Lars Fieseler. 2011. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr.
Heller, Knut, et al. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage, Behr, 2011.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.