Publication type: Book
Type of review: Not specified
Title: Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern
Authors: Heller, Knut
Loessner, Martin
Fieseler, Lars
Extent: 124
Issue Date: 2011
Edition: 1. Auflage
Publisher / Ed. Institution: Behr
Publisher / Ed. Institution: Hamburg
ISBN: 978-3-89947-594-4
Language: German
Subjects: Bakteriophagen
Subject (DDC): 570: Biology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12266
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Heller, K., Loessner, M., & Fieseler, L. (2011). Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern (1. Auflage). Behr.
Heller, K., Loessner, M. and Fieseler, L. (2011) Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr.
K. Heller, M. Loessner, and L. Fieseler, Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern, 1. Auflage. Hamburg: Behr, 2011.
HELLER, Knut, Martin LOESSNER und Lars FIESELER, 2011. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr. ISBN 978-3-89947-594-4
Heller, Knut, Martin Loessner, and Lars Fieseler. 2011. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage. Hamburg: Behr.
Heller, Knut, et al. Bakteriophagen : Grundlagen, Rolle in Lebensmitteln und Anwendungen zum Nachweis sowie der Kontrolle von Krankheitserregern. 1. Auflage, Behr, 2011.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.