Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test |
Authors: | Freimüller Leischtfeld, Susette Weber, Stefan Kuhn, Roger Schmid, Jürg Fieseler, Lars |
Published in: | Alimenta |
Volume(Issue): | 2015 |
Issue: | 8 |
Issue Date: | 21-Apr-2015 |
Publisher / Ed. Institution: | Publilactis |
ISSN: | 1663-9855 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 570: Biology |
Abstract: | Legionellen sind gramnegative, stäbchenförmige Bakterien, die weltweit in verschiedenen natürlichen und künstlichen Süsswasserhabitaten verbreitet sind, die Temperaturen zwischen 5 und 63 °C aufweisen. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12900 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Freimüller Leischtfeld, S., Weber, S., Kuhn, R., Schmid, J., & Fieseler, L. (2015). Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test. Alimenta, 2015(8).
Freimüller Leischtfeld, S. et al. (2015) ‘Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test’, Alimenta, 2015(8).
S. Freimüller Leischtfeld, S. Weber, R. Kuhn, J. Schmid, and L. Fieseler, “Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test,” Alimenta, vol. 2015, no. 8, Apr. 2015.
FREIMÜLLER LEISCHTFELD, Susette, Stefan WEBER, Roger KUHN, Jürg SCHMID und Lars FIESELER, 2015. Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test. Alimenta. 21 April 2015. Bd. 2015, Nr. 8
Freimüller Leischtfeld, Susette, Stefan Weber, Roger Kuhn, Jürg Schmid, and Lars Fieseler. 2015. “Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test.” Alimenta 2015 (8).
Freimüller Leischtfeld, Susette, et al. “Molekulare Schnellmethode für den Legionellen-Test.” Alimenta, vol. 2015, no. 8, Apr. 2015.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.