Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-4735
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Natürliche Konservierung fürs Joghurt
Authors: Miescher Schwenninger, Susanne
Meile, Leo
DOI: 10.21256/zhaw-4735
Published in: Alimenta
Volume(Issue): 2011
Issue: 12
Page(s): 34
Pages to: 35
Issue Date: 2011
Publisher / Ed. Institution: Publilactis
ISSN: 1663-9855
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
Further description: Dieser Artikel wurde mit freundlicher Genehmigung des Verlags zweitveröffentlicht.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13214
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Miescher Schwenninger, S., & Meile, L. (2011). Natürliche Konservierung fürs Joghurt. Alimenta, 2011(12), 34–35. https://doi.org/10.21256/zhaw-4735
Miescher Schwenninger, S. and Meile, L. (2011) ‘Natürliche Konservierung fürs Joghurt’, Alimenta, 2011(12), pp. 34–35. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-4735.
S. Miescher Schwenninger and L. Meile, “Natürliche Konservierung fürs Joghurt,” Alimenta, vol. 2011, no. 12, pp. 34–35, 2011, doi: 10.21256/zhaw-4735.
MIESCHER SCHWENNINGER, Susanne und Leo MEILE, 2011. Natürliche Konservierung fürs Joghurt. Alimenta. 2011. Bd. 2011, Nr. 12, S. 34–35. DOI 10.21256/zhaw-4735
Miescher Schwenninger, Susanne, and Leo Meile. 2011. “Natürliche Konservierung fürs Joghurt.” Alimenta 2011 (12): 34–35. https://doi.org/10.21256/zhaw-4735.
Miescher Schwenninger, Susanne, and Leo Meile. “Natürliche Konservierung fürs Joghurt.” Alimenta, vol. 2011, no. 12, 2011, pp. 34–35, https://doi.org/10.21256/zhaw-4735.


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