Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter |
Authors: | Hocker, Thomas Safa, Yasser Meier, Daniel Christoph |
Conference details: | Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016 |
Issue Date: | 2016 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/1618 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | School of Engineering |
Appears in collections: | Publikationen School of Engineering |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Hocker, T., Safa, Y., & Meier, D. C. (2016). Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter. Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
Hocker, T., Safa, Y. and Meier, D.C. (2016) ‘Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter’, in Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
T. Hocker, Y. Safa, and D. C. Meier, “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter,” in Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016, 2016.
HOCKER, Thomas, Yasser SAFA und Daniel Christoph MEIER, 2016. Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter. In: Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016. Conference presentation. 2016
Hocker, Thomas, Yasser Safa, and Daniel Christoph Meier. 2016. “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter.” Conference presentation. In Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
Hocker, Thomas, et al. “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter.” Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016, 2016.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.