Publication type: Other (textual)
Title: Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber
Authors: Häfele, Martin
Extent: 1
Issue Date: Mar-2019
Publisher / Ed. Institution: Verband Schweizer Gemüseproduzenten
Publisher / Ed. Institution: Bern
Language: German
French
Subjects: Rhabarber; Oxalsäure; Antioxidationsmittel
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17241
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Entwicklung eines Antioxidationsmittels für die Verarbeitung von frischen Früchten und Gemüse auf Basis von Rhabarbersaft
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Häfele, M. (2019). Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
Häfele, M. (2019) Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
M. Häfele, Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten, 2019.
HÄFELE, Martin, 2019. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten
Häfele, Martin. 2019. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
Häfele, Martin. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Verband Schweizer Gemüseproduzenten, 2019.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.