Publication type: | Book part |
Type of review: | Not specified |
Title: | Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“ |
Authors: | Muri Koller, Gabriela Hartmann, Luzius |
et. al: | No |
Published in: | Eventisierung der Stadt |
Editors of the parent work: | Muri Koller, Gabriela Späti, Daniel Klaus, Philipp Müller, Francis |
Page(s): | 288 |
Pages to: | 309 |
Issue Date: | 2019 |
Publisher / Ed. Institution: | Jovis Verlag |
Publisher / Ed. Institution: | Berlin |
ISBN: | 978-3-86859-493-5 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 306: Culture |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19191 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Social Work |
Organisational Unit: | Institute of Childhood, Youth and Family (IKJF) |
Appears in collections: | Publikationen Soziale Arbeit |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Muri Koller, G., & Hartmann, L. (2019). Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“. In G. Muri Koller, D. Späti, P. Klaus, & F. Müller (eds.), Eventisierung der Stadt (pp. 288–309). Jovis Verlag.
Muri Koller, G. and Hartmann, L. (2019) ‘Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘”’, in G. Muri Koller et al. (eds) Eventisierung der Stadt. Berlin: Jovis Verlag, pp. 288–309.
G. Muri Koller and L. Hartmann, “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“,” in Eventisierung der Stadt, G. Muri Koller, D. Späti, P. Klaus, and F. Müller, Eds. Berlin: Jovis Verlag, 2019, pp. 288–309.
MURI KOLLER, Gabriela und Luzius HARTMANN, 2019. Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“. In: Gabriela MURI KOLLER, Daniel SPÄTI, Philipp KLAUS und Francis MÜLLER (Hrsg.), Eventisierung der Stadt. Berlin: Jovis Verlag. S. 288–309. ISBN 978-3-86859-493-5
Muri Koller, Gabriela, and Luzius Hartmann. 2019. “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“.” In Eventisierung der Stadt, edited by Gabriela Muri Koller, Daniel Späti, Philipp Klaus, and Francis Müller, 288–309. Berlin: Jovis Verlag.
Muri Koller, Gabriela, and Luzius Hartmann. “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“.” Eventisierung der Stadt, edited by Gabriela Muri Koller et al., Jovis Verlag, 2019, pp. 288–309.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.