Publication type: Book part
Type of review: Not specified
Title: Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“
Authors: Muri Koller, Gabriela
Hartmann, Luzius
et. al: No
Published in: Eventisierung der Stadt
Editors of the parent work: Muri Koller, Gabriela
Späti, Daniel
Klaus, Philipp
Müller, Francis
Page(s): 288
Pages to: 309
Issue Date: 2019
Publisher / Ed. Institution: Jovis Verlag
Publisher / Ed. Institution: Berlin
ISBN: 978-3-86859-493-5
Language: German
Subject (DDC): 306: Culture
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19191
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Social Work
Organisational Unit: Institute of Childhood, Youth and Family (IKJF)
Appears in collections:Publikationen Soziale Arbeit

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Muri Koller, G., & Hartmann, L. (2019). Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“. In G. Muri Koller, D. Späti, P. Klaus, & F. Müller (eds.), Eventisierung der Stadt (pp. 288–309). Jovis Verlag.
Muri Koller, G. and Hartmann, L. (2019) ‘Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘”’, in G. Muri Koller et al. (eds) Eventisierung der Stadt. Berlin: Jovis Verlag, pp. 288–309.
G. Muri Koller and L. Hartmann, “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“,” in Eventisierung der Stadt, G. Muri Koller, D. Späti, P. Klaus, and F. Müller, Eds. Berlin: Jovis Verlag, 2019, pp. 288–309.
MURI KOLLER, Gabriela und Luzius HARTMANN, 2019. Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“. In: Gabriela MURI KOLLER, Daniel SPÄTI, Philipp KLAUS und Francis MÜLLER (Hrsg.), Eventisierung der Stadt. Berlin: Jovis Verlag. S. 288–309. ISBN 978-3-86859-493-5
Muri Koller, Gabriela, and Luzius Hartmann. 2019. “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“.” In Eventisierung der Stadt, edited by Gabriela Muri Koller, Daniel Späti, Philipp Klaus, and Francis Müller, 288–309. Berlin: Jovis Verlag.
Muri Koller, Gabriela, and Luzius Hartmann. “Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“.” Eventisierung der Stadt, edited by Gabriela Muri Koller et al., Jovis Verlag, 2019, pp. 288–309.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.