Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-1408
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Egeler, Gian-Andrea | - |
dc.contributor.author | von Rickenbach, Flavio | - |
dc.contributor.author | Baur, Priska | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-13T08:49:27Z | - |
dc.date.available | 2020-07-13T08:49:27Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/20255 | - |
dc.description | NOVANIMAL Kurzbericht | de_CH |
dc.description.abstract | In the research project NOVANIMAL, a 12-week field experiment on meal choice was conducted in two university canteens. The transdisciplinary field experiment is a joint project of the catering company SV Schweiz, the ZHAW Facility Management and the research team. In this report we describe the research design, preparation and implementation of the field experiment, datasets and the opportunities and challenges of a real world lab project. | de_CH |
dc.format.extent | 27 | de_CH |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften | de_CH |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | de_CH |
dc.subject | Methoden | de_CH |
dc.subject | Design | de_CH |
dc.subject | Feldexperiment | de_CH |
dc.subject | Gastronomie | de_CH |
dc.subject | Ernährung | de_CH |
dc.subject | Mensa | de_CH |
dc.subject | Reallabor | de_CH |
dc.subject | transdisziplinäre Forschung | de_CH |
dc.subject | Gemeinschaftsgastronomie | de_CH |
dc.subject | Versuchsplanung | de_CH |
dc.subject | Randomisierte Menüausgabe | de_CH |
dc.subject | ABABAB-Umkehrdesign | de_CH |
dc.subject | Interventionen | de_CH |
dc.subject.ddc | 150: Psychologie | de_CH |
dc.title | Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment | de_CH |
dc.type | Working Paper – Gutachten – Studie | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR) | de_CH |
zhaw.publisher.place | Wädenswil | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-1408 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.webfeed | Geography of Food | de_CH |
zhaw.funding.zhaw | NOVANIMAL Innovationen in der Ernährung | de_CH |
zhaw.author.additional | No | de_CH |
zhaw.display.portrait | Yes | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_Egeler_Menüwahl_in_der_Hochschulmensa_NOVANIMAL.pdf | 979.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Egeler, G.-A., von Rickenbach, F., & Baur, P. (2020). Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1408
Egeler, G.-A., von Rickenbach, F. and Baur, P. (2020) Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.
G.-A. Egeler, F. von Rickenbach, and P. Baur, “Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment,” ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Wädenswil, Jun. 2020. doi: 10.21256/zhaw-1408.
EGELER, Gian-Andrea, Flavio VON RICKENBACH und Priska BAUR, 2020. Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Egeler, Gian-Andrea, Flavio von Rickenbach, and Priska Baur. 2020. “Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment.” Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.
Egeler, Gian-Andrea, et al. Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, June 2020, https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.