Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen
Authors: Schuh, Katrin
Böhm, Volker
Seidel, Kathrin
Brombach, Christine
Müller, Claudia
Bender, Ute
Proceedings: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE
Conference details: 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012
Issue Date: Mar-2012
Series: Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 17
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Language: German
Subject (DDC): 338.927: Environmental economics and sustainable development
613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2296
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Schuh, K., Böhm, V., Seidel, K., Brombach, C., Müller, C., & Bender, U. (2012, March). Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen. Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
Schuh, K. et al. (2012) ‘Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen’, in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
K. Schuh, V. Böhm, K. Seidel, C. Brombach, C. Müller, and U. Bender, “Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen,” in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Mar. 2012.
SCHUH, Katrin, Volker BÖHM, Kathrin SEIDEL, Christine BROMBACH, Claudia MÜLLER und Ute BENDER, 2012. Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen. In: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. März 2012
Schuh, Katrin, Volker Böhm, Kathrin Seidel, Christine Brombach, Claudia Müller, and Ute Bender. 2012. “Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen.” Conference poster. In Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Schuh, Katrin, et al. “Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen.” Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2012.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.