Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie
Authors: Grabherr, Patrizia Margrith
Ott, Thomas
Brombach, Christine
Hauck, René
Müller, Claudia
Conference details: 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013
Issue Date: Mar-2013
Language: German
Subject (DDC): 338.927: Environmental economics and sustainable development
640: Home economics and family living
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2297
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Grabherr, P. M., Ott, T., Brombach, C., Hauck, R., & Müller, C. (2013, March). Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie. 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013.
Grabherr, P.M. et al. (2013) ‘Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie’, in 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013.
P. M. Grabherr, T. Ott, C. Brombach, R. Hauck, and C. Müller, “Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie,” in 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013, Mar. 2013.
GRABHERR, Patrizia Margrith, Thomas OTT, Christine BROMBACH, René HAUCK und Claudia MÜLLER, 2013. Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie. In: 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013. Conference presentation. März 2013
Grabherr, Patrizia Margrith, Thomas Ott, Christine Brombach, René Hauck, and Claudia Müller. 2013. “Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie.” Conference presentation. In 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013.
Grabherr, Patrizia Margrith, et al. “Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie.” 50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013, 2013.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.