Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik
Authors: Bongartz, Annette
Klauser, Eugenia
DOI: 10.21256/zhaw-1840
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2013
Issue: 5
Page(s): 12
Pages to: 13
Issue Date: 2013
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Charakteristik; Kartoffel; Profilierung; Alte Sorte
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Kartoffel ist nicht gleich Kartoffel. Die Knollen unterscheiden sich nicht nur in der Farbe, sondern auch in ihrer Form und im Geschmack. Besonders alte Sorten weichen von den «industriellen Standards» ab. Das objektive Fachpanel der Fachstelle Sensorik/Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, ZHAW, führte in einer Studie sensorische Profilierungen ausgewählter alter Kartoffelsorten durch.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4200
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2013_Bongartz_Alte_Kartoffelsorten_im_Blick_der_Sensorik.pdf209.38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Bongartz, A., & Klauser, E. (2013). Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik. Lebensmittel-Technologie, 2013(5), 12–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Bongartz, A. and Klauser, E. (2013) ‘Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik’, Lebensmittel-Technologie, 2013(5), pp. 12–13. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.
A. Bongartz and E. Klauser, “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2013, no. 5, pp. 12–13, 2013, doi: 10.21256/zhaw-1840.
BONGARTZ, Annette und Eugenia KLAUSER, 2013. Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik. Lebensmittel-Technologie. 2013. Bd. 2013, Nr. 5, S. 12–13. DOI 10.21256/zhaw-1840
Bongartz, Annette, and Eugenia Klauser. 2013. “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik.” Lebensmittel-Technologie 2013 (5): 12–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.
Bongartz, Annette, and Eugenia Klauser. “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2013, no. 5, 2013, pp. 12–13, https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.