Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln |
Authors: | Brombach, Christine Haefeli, Deborah Bartsch, Silke Clauss, Anne Sophie Winkler, Gertrud |
Published in: | Ernährungs Umschau |
Volume(Issue): | 2014 |
Issue: | 11 |
Page(s): | 171 |
Pages to: | 177 |
Issue Date: | Nov-2014 |
Publisher / Ed. Institution: | Umschau-Zeitschriftenverlag |
ISSN: | 0174-0008 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4522 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Brombach, C., Haefeli, D., Bartsch, S., Clauss, A. S., & Winkler, G. (2014). Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln. Ernährungs Umschau, 2014(11), 171–177.
Brombach, C. et al. (2014) ‘Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln’, Ernährungs Umschau, 2014(11), pp. 171–177.
C. Brombach, D. Haefeli, S. Bartsch, A. S. Clauss, and G. Winkler, “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln,” Ernährungs Umschau, vol. 2014, no. 11, pp. 171–177, Nov. 2014.
BROMBACH, Christine, Deborah HAEFELI, Silke BARTSCH, Anne Sophie CLAUSS und Gertrud WINKLER, 2014. Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln. Ernährungs Umschau. November 2014. Bd. 2014, Nr. 11, S. 171–177
Brombach, Christine, Deborah Haefeli, Silke Bartsch, Anne Sophie Clauss, and Gertrud Winkler. 2014. “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln.” Ernährungs Umschau 2014 (11): 171–77.
Brombach, Christine, et al. “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln.” Ernährungs Umschau, vol. 2014, no. 11, Nov. 2014, pp. 171–77.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.