Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln
Authors: Brombach, Christine
Haefeli, Deborah
Bartsch, Silke
Clauss, Anne Sophie
Winkler, Gertrud
Published in: Ernährungs Umschau
Volume(Issue): 2014
Issue: 11
Page(s): 171
Pages to: 177
Issue Date: Nov-2014
Publisher / Ed. Institution: Umschau-Zeitschriftenverlag
ISSN: 0174-0008
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4522
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Brombach, C., Haefeli, D., Bartsch, S., Clauss, A. S., & Winkler, G. (2014). Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln. Ernährungs Umschau, 2014(11), 171–177.
Brombach, C. et al. (2014) ‘Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln’, Ernährungs Umschau, 2014(11), pp. 171–177.
C. Brombach, D. Haefeli, S. Bartsch, A. S. Clauss, and G. Winkler, “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln,” Ernährungs Umschau, vol. 2014, no. 11, pp. 171–177, Nov. 2014.
BROMBACH, Christine, Deborah HAEFELI, Silke BARTSCH, Anne Sophie CLAUSS und Gertrud WINKLER, 2014. Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln. Ernährungs Umschau. November 2014. Bd. 2014, Nr. 11, S. 171–177
Brombach, Christine, Deborah Haefeli, Silke Bartsch, Anne Sophie Clauss, and Gertrud Winkler. 2014. “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln.” Ernährungs Umschau 2014 (11): 171–77.
Brombach, Christine, et al. “Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln.” Ernährungs Umschau, vol. 2014, no. 11, Nov. 2014, pp. 171–77.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.