Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln
Authors: Huber, Petra
Published in: SOFW Journal
Volume(Issue): 2012
Issue: 5
Issue Date: 2012
Publisher / Ed. Institution: Verlag für Chemische Industrie
ISSN: 0942-7694
0173-5500
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6488
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Huber, P. (2012). Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln. SOFW Journal, 2012(5).
Huber, P. (2012) ‘Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln’, SOFW Journal, 2012(5).
P. Huber, “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln,” SOFW Journal, vol. 2012, no. 5, 2012.
HUBER, Petra, 2012. Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln. SOFW Journal. 2012. Bd. 2012, Nr. 5
Huber, Petra. 2012. “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln.” SOFW Journal 2012 (5).
Huber, Petra. “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln.” SOFW Journal, vol. 2012, no. 5, 2012.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.