Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in Weizenbroten
Authors: Kovalj, Tamara
Gantenbein-Demarchi, Corinne
Kleinert, Michael
Published in: Cereal Technology (Getreidetechnologie)
Volume(Issue): 2007
Issue: 2
Page(s): 98
Pages to: 101
Issue Date: 2007
Publisher / Ed. Institution: Inger
ISSN: 1869-2303
Language: German
Subjects: Weizenbrot; Brot; Brotkrankheit; Fadenziehen
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6526
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C., & Kleinert, M. (2007). Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), 98–101.
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C. and Kleinert, M. (2007) ‘Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit ‘Fadenziehen’ in Weizenbroten’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), pp. 98–101.
T. Kovalj, C. Gantenbein-Demarchi, and M. Kleinert, “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, pp. 98–101, 2007.
KOVALJ, Tamara, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI und Michael KLEINERT, 2007. Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit „Fadenziehen“ in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2007. Bd. 2007, Nr. 2, S. 98–101
Kovalj, Tamara, Corinne Gantenbein-Demarchi, and Michael Kleinert. 2007. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2007 (2): 98–101.
Kovalj, Tamara, et al. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, 2007, pp. 98–101.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.