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DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCabaset, S.-
dc.contributor.authorSych, J.-
dc.contributor.authorBrombach, C.-
dc.date.accessioned2018-07-17T14:28:56Z-
dc.date.available2018-07-17T14:28:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8250-
dc.language.isoende_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc613.2: Diätetikde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleBarriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniorsde_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.conference.details55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewPeer review (Abstract)de_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.webfeedErnährungde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Cabaset, S., Sych, J., & Brombach, C. (2018). Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., Sych, J. and Brombach, C. (2018) ‘Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors’, in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
S. Cabaset, J. Sych, and C. Brombach, “Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors,” in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.
CABASET, S., J. SYCH und C. BROMBACH, 2018. Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. In: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Conference presentation. 2018
Cabaset, S., J. Sych, and C. Brombach. 2018. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” Conference presentation. In 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., et al. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.


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