Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Cabaset, S. | - |
dc.contributor.author | Sych, J. | - |
dc.contributor.author | Brombach, C. | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-17T14:28:56Z | - |
dc.date.available | 2018-07-17T14:28:56Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8250 | - |
dc.language.iso | en | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors | de_CH |
dc.type | Konferenz: Sonstiges | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.conference.details | 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Peer review (Abstract) | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Technologie | de_CH |
zhaw.webfeed | Ernährung | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Cabaset, S., Sych, J., & Brombach, C. (2018). Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., Sych, J. and Brombach, C. (2018) ‘Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors’, in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
S. Cabaset, J. Sych, and C. Brombach, “Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors,” in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.
CABASET, S., J. SYCH und C. BROMBACH, 2018. Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. In: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Conference presentation. 2018
Cabaset, S., J. Sych, and C. Brombach. 2018. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” Conference presentation. In 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., et al. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.
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