Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom»
Authors: Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Meyer, Silvana
Cézanne, Marie-Louise
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2011
Issue: 3
Page(s): 31
Issue Date: 2011
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: E621; Geschmacksverstärker; Zusatzstoffe; Lebensmittelrecht
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Mononatriumglutamat E 621 wird gerne als Geschmacksverstärker eingesetzt. Unter Konsumenten bestehen dazu jedoch Unsicherheiten, insbesondere auch rund um das «China-Restaurant-Syndrom». Was also hat es mit E 621 auf sich? Eine Faktensammlung.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9785
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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