Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: "Schmeckt unser Brot noch?" : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren
Authors: Kleinert, Michael
Conference details: Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013
Issue Date: 2013
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
Further description: Referat
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10170
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kleinert, M. (2013). “Schmeckt unser Brot noch?” : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren. Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013.
Kleinert, M. (2013) ‘‘Schmeckt unser Brot noch?’ : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren’, in Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013.
M. Kleinert, ““Schmeckt unser Brot noch?” : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren,” in Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013, 2013.
KLEINERT, Michael, 2013. „Schmeckt unser Brot noch?“ : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren. In: Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013. Conference presentation. 2013
Kleinert, Michael. 2013. ““Schmeckt unser Brot noch?” : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren.” Conference presentation. In Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013.
Kleinert, Michael. ““Schmeckt unser Brot noch?” : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren.” Vortragsreihe des Fördervereins des Museums der Brotkultur, Ulm, Deutschland, 2. Mai 2013, 2013.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.