Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren
Authors: Bernath, Konrad
Kleinert, Michael
Wüthrich, Edith
Published in: Cereal Technology (Getreidetechnologie)
Volume(Issue): 2007
Issue: 3
Page(s): 158
Pages to: 164
Issue Date: 2007
Publisher / Ed. Institution: Inger
ISSN: 1869-2303
Language: German
Subjects: Brot; Aromaprofil; PATT; Gärsteuerungsverfahren
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10173
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bernath, K., Kleinert, M., & Wüthrich, E. (2007). Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(3), 158–164.
Bernath, K., Kleinert, M. and Wüthrich, E. (2007) ‘Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(3), pp. 158–164.
K. Bernath, M. Kleinert, and E. Wüthrich, “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 3, pp. 158–164, 2007.
BERNATH, Konrad, Michael KLEINERT und Edith WÜTHRICH, 2007. Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2007. Bd. 2007, Nr. 3, S. 158–164
Bernath, Konrad, Michael Kleinert, and Edith Wüthrich. 2007. “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2007 (3): 158–64.
Bernath, Konrad, et al. “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 3, 2007, pp. 158–64.


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