Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2015 | Ecological effects of sediment bypass tunnels | Martin, Eduardo; Döring, Michael; Robinson, C.T. |
2015 | Health risks associated with meat consumption : a review of epidemiological studies | Battaglia Richi, Evelyne; Baumer, Beatrice; Conrad, Beatrice; Darioli, Roger; Schmid, Alexandra, et al |
2015 | Effects of dietary exposure to zearalenone (ZEN) on carp (Cyprinus carpio L.) | Pietsch-Schmied, Constanze; Kersten, Susanne; Valenta, Hana; Dänicke, Sven; Schulz, Carsten, et al |
2015 | Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2015 | Torf und Torfersatzprodukte im Vergleich : Eigenschaften, Verfügbarkeit, ökologische Nachhaltigkeit und soziale Auswirkungen | Eymann, Lea; Mathis, Alex; Stucki, Matthias; Amrein, Simon |
2015 | Sample preparation of multiple steroids for quantitative determination by LC-MS/MS : comparison of two extraction procedures | Sebregondi, Patrizia; Zaborosch, Christiane; van Staveren, Dave; Geyer, Roland; Svoboda, Michal |
2015 | Implications of the phage depolymerase DpoL1 on Erwinia amylovora | Born, Yannick; Klumpp, Jochen; Zurfluh, Katrin; Duffy, Brion; Loessner, Martin, et al |
2015 | Fleischkonsum im Vergleich : ein kleiner Streifzug durch drei Generationen | Brombach, Christine |