Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln |
Authors: | Flückiger, Stefan |
Conference details: | Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016 |
Issue Date: | 2016 |
Language: | German |
Subjects: | Wettbewerbsfähigkeit Nahrungsmittelindustrie; langfristige Exportpotenziale; Exportpotenzialmonitor; Forschungskooperation |
Subject (DDC): | 337: International economics and commerce |
Further description: | Tagungsreferat |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/11607 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Natural Resource Sciences (IUNR) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Flückiger, S. (2016). Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln. Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
Flückiger, S. (2016) ‘Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln’, in Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
S. Flückiger, “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln,” in Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016, 2016.
FLÜCKIGER, Stefan, 2016. Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln. In: Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016. Conference presentation. 2016
Flückiger, Stefan. 2016. “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln.” Conference presentation. In Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
Flückiger, Stefan. “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln.” Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016, 2016.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.