Publication type: | Article in scientific journal |
Type of review: | Peer review (publication) |
Title: | Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse |
Authors: | Zimmermann, Ralf Dorfner, Ralph Heger, Hans-Jörg Kettrup, Antonius Yeretzian, Chahan |
Published in: | Lebensmittelchemie |
Volume(Issue): | 53 |
Page(s): | 34 |
Issue Date: | 1999 |
Publisher / Ed. Institution: | Wiley |
ISSN: | 0937-1478 1521-3811 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12992 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Zimmermann, R., Dorfner, R., Heger, H.-J., Kettrup, A., & Yeretzian, C. (1999). Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse. Lebensmittelchemie, 53, 34.
Zimmermann, R. et al. (1999) ‘Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse’, Lebensmittelchemie, 53, p. 34.
R. Zimmermann, R. Dorfner, H.-J. Heger, A. Kettrup, and C. Yeretzian, “Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse,” Lebensmittelchemie, vol. 53, p. 34, 1999.
ZIMMERMANN, Ralf, Ralph DORFNER, Hans-Jörg HEGER, Antonius KETTRUP und Chahan YERETZIAN, 1999. Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse. Lebensmittelchemie. 1999. Bd. 53, S. 34
Zimmermann, Ralf, Ralph Dorfner, Hans-Jörg Heger, Antonius Kettrup, and Chahan Yeretzian. 1999. “Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse.” Lebensmittelchemie 53: 34.
Zimmermann, Ralf, et al. “Anwendung der resonanzverstärkten Lasermassenspektrometrie (REMPI-TOFMS) zur On-Line Analyse Lebensmitteltechnologischer Prozesse.” Lebensmittelchemie, vol. 53, 1999, p. 34.
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