Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYeretzian, Chahan-
dc.date.accessioned2018-11-22T14:27:06Z-
dc.date.available2018-11-22T14:27:06Z-
dc.date.issued2004-04-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13124-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherNestléde_CH
dc.relation.ispartofNutritiode_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectKaffeede_CH
dc.subjectNespressode_CH
dc.subjectNestlede_CH
dc.subject.ddc663: Getränketechnologiede_CH
dc.titleDas Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinnede_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Chemie und Biotechnologie (ICBT)de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue1de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end13de_CH
zhaw.pages.start12de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume49de_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Yeretzian, C. (2004). Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne. Nutritio, 49(1), 12–13.
Yeretzian, C. (2004) ‘Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne’, Nutritio, 49(1), pp. 12–13.
C. Yeretzian, “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne,” Nutritio, vol. 49, no. 1, pp. 12–13, Apr. 2004.
YERETZIAN, Chahan, 2004. Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne. Nutritio. April 2004. Bd. 49, Nr. 1, S. 12–13
Yeretzian, Chahan. 2004. “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne.” Nutritio 49 (1): 12–13.
Yeretzian, Chahan. “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne.” Nutritio, vol. 49, no. 1, Apr. 2004, pp. 12–13.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.