Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yeretzian, Chahan | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T14:27:06Z | - |
dc.date.available | 2018-11-22T14:27:06Z | - |
dc.date.issued | 2004-04 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13124 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Nestlé | de_CH |
dc.relation.ispartof | Nutritio | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Kaffee | de_CH |
dc.subject | Nespresso | de_CH |
dc.subject | Nestle | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 1 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 13 | de_CH |
zhaw.pages.start | 12 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 49 | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Yeretzian, C. (2004). Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne. Nutritio, 49(1), 12–13.
Yeretzian, C. (2004) ‘Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne’, Nutritio, 49(1), pp. 12–13.
C. Yeretzian, “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne,” Nutritio, vol. 49, no. 1, pp. 12–13, Apr. 2004.
YERETZIAN, Chahan, 2004. Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne. Nutritio. April 2004. Bd. 49, Nr. 1, S. 12–13
Yeretzian, Chahan. 2004. “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne.” Nutritio 49 (1): 12–13.
Yeretzian, Chahan. “Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der Sinne.” Nutritio, vol. 49, no. 1, Apr. 2004, pp. 12–13.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.