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dc.contributor.authorInanir, Dilara-
dc.contributor.authorKaelin, Ivo-
dc.contributor.authorMüller, Claudia-
dc.contributor.authorRohrmann, Sabine-
dc.contributor.authorSych, Janice Marie-
dc.date.accessioned2019-07-25T07:12:15Z-
dc.date.available2019-07-25T07:12:15Z-
dc.date.issued2019-03-10-
dc.identifier.isbn978-3-88749-260-1de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17715-
dc.language.isoende_CH
dc.publisherDeutsche Gesellschaft für Ernährungde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc613.2: Diätetikde_CH
dc.subject.ddc614: Public Health und Gesundheitsförderungde_CH
dc.titleDairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCHde_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.publisher.placeBonnde_CH
zhaw.conference.details56.Wissenschaftlichen Kongress Deutsche Gesellschaft für Ernährung, Giessen, Deutschland, 19.-21. März 2019de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume25de_CH
zhaw.publication.reviewPeer review (Abstract)de_CH
zhaw.title.proceedingsLebensjahre in Gesundheit – was leistet die Ernährung? : Abstractband zum 56.Wissenschaftlichen Kongressde_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.webfeedHealth Research Hub (LSFM)de_CH
zhaw.webfeedErnährungde_CH
zhaw.funding.zhawWas isst die Schweiz?de_CH
zhaw.author.additionalNode_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Inanir, D., Kaelin, I., Müller, C., Rohrmann, S., & Sych, J. M. (2019). Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCH [Conference presentation]. Lebensjahre in Gesundheit – Was Leistet Die Ernährung? : Abstractband Zum 56.Wissenschaftlichen Kongress, 25.
Inanir, D. et al. (2019) ‘Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCH’, in Lebensjahre in Gesundheit – was leistet die Ernährung? : Abstractband zum 56.Wissenschaftlichen Kongress. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
D. Inanir, I. Kaelin, C. Müller, S. Rohrmann, and J. M. Sych, “Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCH,” in Lebensjahre in Gesundheit – was leistet die Ernährung? : Abstractband zum 56.Wissenschaftlichen Kongress, Mar. 2019, vol. 25.
INANIR, Dilara, Ivo KAELIN, Claudia MÜLLER, Sabine ROHRMANN und Janice Marie SYCH, 2019. Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCH. In: Lebensjahre in Gesundheit – was leistet die Ernährung? : Abstractband zum 56.Wissenschaftlichen Kongress. Conference presentation. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 10 März 2019. ISBN 978-3-88749-260-1
Inanir, Dilara, Ivo Kaelin, Claudia Müller, Sabine Rohrmann, and Janice Marie Sych. 2019. “Dairy Consumption and Its Distribution throughout the Day in the Swiss Language Regions : Results from the National Nutrition Survey menuCH.” Conference presentation. In Lebensjahre in Gesundheit – Was Leistet Die Ernährung? : Abstractband Zum 56.Wissenschaftlichen Kongress. Vol. 25. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Inanir, Dilara, et al. “Dairy Consumption and Its Distribution throughout the Day in the Swiss Language Regions : Results from the National Nutrition Survey menuCH.” Lebensjahre in Gesundheit – Was Leistet Die Ernährung? : Abstractband Zum 56.Wissenschaftlichen Kongress, vol. 25, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2019.


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