Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung
Authors: Beck, Tom
Häfele, Martin
Flüeler, Thomas
Gerber, Oliver
et. al: No
Conference details: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020
Issue Date: 2020
Language: German
Subjects: Cider; Hopfen; Sensorische Wahrnehmung
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19678
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Beck, T., Häfele, M., Flüeler, T., & Gerber, O. (2020). Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung. Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
Beck, T. et al. (2020) ‘Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung’, in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
T. Beck, M. Häfele, T. Flüeler, and O. Gerber, “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung,” in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020, 2020.
BECK, Tom, Martin HÄFELE, Thomas FLÜELER und Oliver GERBER, 2020. Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung. In: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020. Conference presentation. 2020
Beck, Tom, Martin Häfele, Thomas Flüeler, and Oliver Gerber. 2020. “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung.” Conference presentation. In Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
Beck, Tom, et al. “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung.” Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020, 2020.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.