Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-19980
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Wie nachhaltig ist mein Menü?
Authors: Berger, Verena
Müller, Claudia
et. al: No
DOI: 10.21256/zhaw-19980
Published in: fmpro service
Volume(Issue): 2020
Issue: 1
Page(s): 10
Pages to: 11
Issue Date: Feb-2020
Publisher / Ed. Institution: fmpro, Schweizerischer Verband für Facility Management und Maintenance
ISSN: 1664-6312
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
640: Home economics and family living
Abstract: Das Bewusstsein für eine nachhaltige Ernährung wächst. Immer mehr Konsumentinnen und Konsumenten interessieren sich dafür, welche Auswirkungen ihre Ernährung auf die Umwelt, aber auch ihre eigene Gesundheit hat. Mit dem Menü-Nachhaltigkeits-Index können Betriebe der Gemeinschaftsgastronomie Mittagsmenüs bewerten und ihre Gäste darüber informieren wie ausgewogen und umweltfreundlich ein Tellergericht ist.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19980
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Essen für die Zukunft
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Berger-Müller_Wie-nachhaltig-ist-mein-Menü_fmpro.pdf200.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Berger, V., & Müller, C. (2020). Wie nachhaltig ist mein Menü? fmpro service, 2020(1), 10–11. https://doi.org/10.21256/zhaw-19980
Berger, V. and Müller, C. (2020) ‘Wie nachhaltig ist mein Menü?’, fmpro service, 2020(1), pp. 10–11. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.
V. Berger and C. Müller, “Wie nachhaltig ist mein Menü?,” fmpro service, vol. 2020, no. 1, pp. 10–11, Feb. 2020, doi: 10.21256/zhaw-19980.
BERGER, Verena und Claudia MÜLLER, 2020. Wie nachhaltig ist mein Menü? fmpro service. Februar 2020. Bd. 2020, Nr. 1, S. 10–11. DOI 10.21256/zhaw-19980
Berger, Verena, and Claudia Müller. 2020. “Wie nachhaltig ist mein Menü?” fmpro service 2020 (1): 10–11. https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.
Berger, Verena, and Claudia Müller. “Wie nachhaltig ist mein Menü?” fmpro service, vol. 2020, no. 1, Feb. 2020, pp. 10–11, https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.