Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1
Authors: Eibl, Dieter
Feller, H.
Kühne, B.
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 28
Issue: 4
Page(s): 95
Pages to: 101
Issue Date: 1995
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
Publisher / Ed. Institution: Laufenburg
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2248
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Eibl, D., Feller, H., & Kühne, B. (1995). CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1. Lebensmittel-Technologie, 28(4), 95–101.
Eibl, D., Feller, H. and Kühne, B. (1995) ‘CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1’, Lebensmittel-Technologie, 28(4), pp. 95–101.
D. Eibl, H. Feller, and B. Kühne, “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1,” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 4, pp. 95–101, 1995.
EIBL, Dieter, H. FELLER und B. KÜHNE, 1995. CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1. Lebensmittel-Technologie. 1995. Bd. 28, Nr. 4, S. 95–101
Eibl, Dieter, H. Feller, and B. Kühne. 1995. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1.” Lebensmittel-Technologie 28 (4): 95–101.
Eibl, Dieter, et al. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1.” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 4, 1995, pp. 95–101.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.