Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie
Authors: Grabherr, Patrizia Margrith
Brombach, Christine
Müller, Claudia
Proceedings: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE
Conference details: 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012
Issue Date: Mar-2012
Series: Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 17
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Publisher / Ed. Institution: Bonn
ISBN: 978-3-88749-230-4
Language: German
Subject (DDC): 338.927: Environmental economics and sustainable development
640: Home economics and family living
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2298
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Grabherr, P. M., Brombach, C., & Müller, C. (2012, March). Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie. Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
Grabherr, P.M., Brombach, C. and Müller, C. (2012) ‘Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie’, in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
P. M. Grabherr, C. Brombach, and C. Müller, “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie,” in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Mar. 2012.
GRABHERR, Patrizia Margrith, Christine BROMBACH und Claudia MÜLLER, 2012. Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie. In: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. März 2012. ISBN 978-3-88749-230-4
Grabherr, Patrizia Margrith, Christine Brombach, and Claudia Müller. 2012. “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie.” Conference poster. In Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Grabherr, Patrizia Margrith, et al. “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie.” Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2012.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.