Publication type: | Conference poster |
Type of review: | Peer review (abstract) |
Title: | Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie |
Authors: | Grabherr, Patrizia Margrith Brombach, Christine Müller, Claudia |
Proceedings: | Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE |
Conference details: | 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012 |
Issue Date: | Mar-2012 |
Series: | Proceedings of the German Nutrition Society |
Series volume: | 17 |
Publisher / Ed. Institution: | Deutsche Gesellschaft für Ernährung |
Publisher / Ed. Institution: | Bonn |
ISBN: | 978-3-88749-230-4 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 338.927: Environmental economics and sustainable development 640: Home economics and family living |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2298 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Grabherr, P. M., Brombach, C., & Müller, C. (2012, March). Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie. Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
Grabherr, P.M., Brombach, C. and Müller, C. (2012) ‘Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie’, in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
P. M. Grabherr, C. Brombach, and C. Müller, “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie,” in Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Mar. 2012.
GRABHERR, Patrizia Margrith, Christine BROMBACH und Claudia MÜLLER, 2012. Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie. In: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. März 2012. ISBN 978-3-88749-230-4
Grabherr, Patrizia Margrith, Christine Brombach, and Claudia Müller. 2012. “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie.” Conference poster. In Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Grabherr, Patrizia Margrith, et al. “Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie.” Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2012.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.