Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-24112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSchumacher, Peter-
dc.contributor.authorMackie-Haas, Katie-
dc.contributor.authorWins, Thierry-
dc.date.accessioned2022-02-02T15:06:21Z-
dc.date.available2022-02-02T15:06:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn1023-2958de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/24112-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherVerein Publikationen Spezialkulturende_CH
dc.relation.ispartofObst- und Weinbaude_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectPiwide_CH
dc.subjectResistente Rebsortede_CH
dc.subjectSouvignier grisde_CH
dc.subject.ddc634: Obstanlagen, Früchte und Forstwirtschaftde_CH
dc.titleSouvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potentialde_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR)de_CH
dc.identifier.doi10.21256/zhaw-24112-
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue8de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end18de_CH
zhaw.pages.start16de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume156de_CH
zhaw.webfeedHortikulturde_CH
zhaw.author.additionalNode_CH
zhaw.display.portraitYesde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021_Schumacher_Souvignier-gris-Praxiserfahrungen.pdf929.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
Schumacher, P., Mackie-Haas, K., & Wins, T. (2021). Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential. Obst- und Weinbau, 156(8), 16–18. https://doi.org/10.21256/zhaw-24112
Schumacher, P., Mackie-Haas, K. and Wins, T. (2021) ‘Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential’, Obst- und Weinbau, 156(8), pp. 16–18. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-24112.
P. Schumacher, K. Mackie-Haas, and T. Wins, “Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential,” Obst- und Weinbau, vol. 156, no. 8, pp. 16–18, 2021, doi: 10.21256/zhaw-24112.
SCHUMACHER, Peter, Katie MACKIE-HAAS und Thierry WINS, 2021. Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential. Obst- und Weinbau. 2021. Bd. 156, Nr. 8, S. 16–18. DOI 10.21256/zhaw-24112
Schumacher, Peter, Katie Mackie-Haas, and Thierry Wins. 2021. “Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential.” Obst- und Weinbau 156 (8): 16–18. https://doi.org/10.21256/zhaw-24112.
Schumacher, Peter, et al. “Souvignier gris : eine Piwi-Sorte mit grossem Potential.” Obst- und Weinbau, vol. 156, no. 8, 2021, pp. 16–18, https://doi.org/10.21256/zhaw-24112.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.