Publication type: | Book |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack |
Authors: | Hagen Hodgson, Petra Toyka, Rolf |
Extent: | 157 |
Issue Date: | 2007 |
Publisher / Ed. Institution: | Birkhäuser |
Publisher / Ed. Institution: | Basel |
ISBN: | 978-3-7643-7331-3 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 640: Home economics and family living 720: Architecture |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3706 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Natural Resource Sciences (IUNR) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Hagen Hodgson, P., & Toyka, R. (2007). Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Birkhäuser.
Hagen Hodgson, P. and Toyka, R. (2007) Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser.
P. Hagen Hodgson and R. Toyka, Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser, 2007.
HAGEN HODGSON, Petra und Rolf TOYKA, 2007. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser. ISBN 978-3-7643-7331-3
Hagen Hodgson, Petra, and Rolf Toyka. 2007. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser.
Hagen Hodgson, Petra, and Rolf Toyka. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Birkhäuser, 2007.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.