Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3531
Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie
Authors: Brombach, Christine
DOI: 10.21256/zhaw-3531
Conference details: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018
Issue Date: 9-Mar-2018
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3864
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poster_DGE 2018_broc1.pdfPoster944.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Brombach, C. (2018, March 9). Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie. 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. https://doi.org/10.21256/zhaw-3531
Brombach, C. (2018) ‘Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie’, in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.
C. Brombach, “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie,” in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, Mar. 2018. doi: 10.21256/zhaw-3531.
BROMBACH, Christine, 2018. Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie. In: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Conference poster. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 9 März 2018
Brombach, Christine. 2018. “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie.” Conference poster. In 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.
Brombach, Christine. “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie.” 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2018, https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.