Issue Date | Title | Involved Person(s) |
10-Oct-2019 | Erweiterung der Studie «Torf und Torfersatzprodukte im Vergleich» : Eigenschaften, Verfügbarkeit, ökologische Nachhaltigkeit und soziale Auswirkungen | Stucki, Matthias; Wettstein, Sarah; Mathis, Alex; Amrein, Simon |
3-Sep-2019 | Life cycle assessment of peat substitutes : characteristics, availability, environmental sustainability and social impacts | Stucki, Matthias; Wettstein, Sarah; Amrein, Simon; Mathis, Alex |
Aug-2019 | Ökologische Bewertung von 93 Menüs in zwei Hochschulmensen : Ergebnisse aus einem transdisziplinären Feldexperiment | Muir, Karen; Keller, Regula; Stucki, Matthias |
2019 | Innovations for future orientated food consumption : the environmental impact of refectory meals | Muir, Karen; Keller, Regula; Stucki, Matthias |
6-Sep-2017 | Assessment of cleantech options to mitigate the environmental impact of South African dairy and maize farming | Keller, Regula; Eymann, Lea; Wettstein, Sarah; Steinegger, Tobias; von Blottnitz, Harro, et al |
1-Sep-2017 | Environmental impacts and hotspots of food losses : value chain analysis of Swiss food consumption | Beretta, Claudio; Stucki, Matthias; Hellweg, Stefanie |
2016 | South African maize production : mitigating environmental impacts through solar powered irrigation | Wettstein, Sarah; Scharfy, Deborah; Berli, Cédric; von Blottnitz, Harro; Stucki, Matthias |
2015 | Torf und Torfersatzprodukte im Vergleich : Eigenschaften, Verfügbarkeit, ökologische Nachhaltigkeit und soziale Auswirkungen | Eymann, Lea; Mathis, Alex; Stucki, Matthias; Amrein, Simon |
2014 | Environmental footprint of cooking fuels : a life cycle assessment of ten fuel sources used in Indian households | Singh, Punam; Gundimeda, Haripriya; Stucki, Matthias |
2014 | Energieverbrauch der Schweizer Kantone : Endenergieverbrauch und Mittelabfluss durch den Energie-Import | Eymann, Lea; Rohrer, Jürg; Stucki, Matthias |