Publication type: | Conference poster |
Type of review: | Peer review (abstract) |
Title: | Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie |
Authors: | Müller, Claudia Städeli, Carolina Beretta, Claudio Buchli, Jürg |
Proceedings: | Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress |
Conference details: | 54. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Kiel, Deutschland, 1.-3. März 2017 |
Issue Date: | 2017 |
Series: | Proceedings of the German Nutrition Society |
Series volume: | 23 |
Publisher / Ed. Institution: | Deutsche Gesellschaft für Ernährung |
Publisher / Ed. Institution: | Bonn |
Language: | German |
Subject (DDC): | 647: Management of public households 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4110 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, C., Städeli, C., Beretta, C., & Buchli, J. (2017). Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie. Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress.
Müller, C. et al. (2017) ‘Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie’, in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
C. Müller, C. Städeli, C. Beretta, and J. Buchli, “Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie,” in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress, 2017.
MÜLLER, Claudia, Carolina STÄDELI, Claudio BERETTA und Jürg BUCHLI, 2017. Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie. In: Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 2017
Müller, Claudia, Carolina Städeli, Claudio Beretta, and Jürg Buchli. 2017. “Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie.” Conference poster. In Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Müller, Claudia, et al. “Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie.” Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2017.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.