Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSych, Janice Marie-
dc.contributor.authorKinner, Mathias-
dc.contributor.authorPopp, Martin-
dc.contributor.authorMiescher Schwenninger, Susanne-
dc.contributor.authorBongartz, Annette-
dc.contributor.authorKleinert, Michael-
dc.date.accessioned2018-03-22T15:34:08Z-
dc.date.available2018-03-22T15:34:08Z-
dc.date.issued2013-11-14-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4178-
dc.language.isodede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleGuiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overviewde_CH
dc.typeKonferenz: Posterde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.conference.detailsWädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewNot specifiedde_CH
zhaw.webfeedLM-Biotechnologiede_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.webfeedErnährungde_CH
zhaw.funding.zhawMultifunctional bakery bioingredientsde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Sych, J. M., Kinner, M., Popp, M., Miescher Schwenninger, S., Bongartz, A., & Kleinert, M. (2013, November 14). Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview. Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013.
Sych, J.M. et al. (2013) ‘Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview’, in Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013.
J. M. Sych, M. Kinner, M. Popp, S. Miescher Schwenninger, A. Bongartz, and M. Kleinert, “Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview,” in Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013, Nov. 2013.
SYCH, Janice Marie, Mathias KINNER, Martin POPP, Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, Annette BONGARTZ und Michael KLEINERT, 2013. Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview. In: Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013. Conference poster. 14 November 2013
Sych, Janice Marie, Mathias Kinner, Martin Popp, Susanne Miescher Schwenninger, Annette Bongartz, and Michael Kleinert. 2013. “Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview.” Conference poster. In Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013.
Sych, Janice Marie, et al. “Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview.” Wädenswiler Lebensmitteltagung: Nachhaltigkeit und Energie in der Lebensmittelkette, Wädenswil, 14. November 2013, 2013.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.