Publication type: Book part
Type of review: Not specified
Title: Textur von Backwaren
Authors: Cezanne, Marie-Louise
Kinner, Mathias
Popp, Martin
Bongartz, Annette
Kleinert, Michael
Published in: Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen
Editors of the parent work: Keil, Hildegard
Page(s): 90
Pages to: 97
Issue Date: 2015
Publisher / Ed. Institution: f2m foodmultimedia
Publisher / Ed. Institution: Hamburg
ISBN: 978-3-9817514-0-6
Language: German
Subjects: Textur; Brot; Backware; Sensorik
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4241
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Cezanne, M.-L., Kinner, M., Popp, M., Bongartz, A., & Kleinert, M. (2015). Textur von Backwaren. In H. Keil (ed.), Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen (pp. 90–97). f2m foodmultimedia.
Cezanne, M.-L. et al. (2015) ‘Textur von Backwaren’, in H. Keil (ed.) Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen. Hamburg: f2m foodmultimedia, pp. 90–97.
M.-L. Cezanne, M. Kinner, M. Popp, A. Bongartz, and M. Kleinert, “Textur von Backwaren,” in Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen, H. Keil, Ed. Hamburg: f2m foodmultimedia, 2015, pp. 90–97.
CEZANNE, Marie-Louise, Mathias KINNER, Martin POPP, Annette BONGARTZ und Michael KLEINERT, 2015. Textur von Backwaren. In: Hildegard KEIL (Hrsg.), Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen. Hamburg: f2m foodmultimedia. S. 90–97. ISBN 978-3-9817514-0-6
Cezanne, Marie-Louise, Mathias Kinner, Martin Popp, Annette Bongartz, and Michael Kleinert. 2015. “Textur von Backwaren.” In Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen, edited by Hildegard Keil, 90–97. Hamburg: f2m foodmultimedia.
Cezanne, Marie-Louise, et al. “Textur von Backwaren.” Bäckereitechnologie: Forschung und Innovationen, edited by Hildegard Keil, f2m foodmultimedia, 2015, pp. 90–97.


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