Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bongartz, Annette | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-27T12:56:20Z | - |
dc.date.available | 2018-03-27T12:56:20Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4270 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Salz Pfeffer | de_CH |
dc.relation.ispartof | Salz & Pfeffer | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | 10 Jahre | de_CH |
dc.subject | Olivenöl | de_CH |
dc.subject | IOOA | de_CH |
dc.subject | Olive Oil Award Zurich | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011 | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-1871 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 85 | de_CH |
zhaw.pages.start | 84 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 3 | de_CH |
zhaw.webfeed | Sensorik | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2011_Bongartz_10_Jahre_Olivenöl.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Bongartz, A. (2011). 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer, 3, 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Bongartz, A. (2011) ‘10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011’, Salz & Pfeffer, 3, pp. 84–85. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
A. Bongartz, “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011,” Salz & Pfeffer, vol. 3, pp. 84–85, 2011, doi: 10.21256/zhaw-1871.
BONGARTZ, Annette, 2011. 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer. 2011. Bd. 3, S. 84–85. DOI 10.21256/zhaw-1871
Bongartz, Annette. 2011. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer 3: 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
Bongartz, Annette. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer, vol. 3, 2011, pp. 84–85, https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.