Publication type: Conference poster
Type of review: Not specified
Title: Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation
Authors: Rüegg, Nadine
Cornu, Jeannette
Yildirim, Selçuk
Conference details: 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014
Issue Date: Oct-2014
Language: German
Subjects: Mikroperforation; Gemüse; MAP
Subject (DDC): 664: Food technology
Further description: Gesellschaft Deutscher Lebensmitteltechnologen (GDL)
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5884
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Rüegg, N., Cornu, J., & Yildirim, S. (2014, October). Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation. 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014.
Rüegg, N., Cornu, J. and Yildirim, S. (2014) ‘Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation’, in 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014.
N. Rüegg, J. Cornu, and S. Yildirim, “Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation,” in 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014, Oct. 2014.
RÜEGG, Nadine, Jeannette CORNU und Selçuk YILDIRIM, 2014. Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation. In: 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014. Conference poster. Oktober 2014
Rüegg, Nadine, Jeannette Cornu, and Selçuk Yildirim. 2014. “Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation.” Conference poster. In 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014.
Rüegg, Nadine, et al. “Optimierung von modifizierten Atmosphärenverpackungen von Cherry Tomaten mittels Mikroperforation.” 7. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Rodgau, Deutschland, 16.-18. Oktober 2014, 2014.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.