Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools
Authors: Huber, Petra
Conference details: Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016
Issue Date: 2016
Language: German
Subjects: Testung; Sensorik; Kosmetik
Subject (DDC): 600: Technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6401
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Huber, P. (2016). Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools. Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
Huber, P. (2016) ‘Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools’, in Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
P. Huber, “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools,” in Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016, 2016.
HUBER, Petra, 2016. Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools. In: Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016. Conference presentation. 2016
Huber, Petra. 2016. “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools.” Conference presentation. In Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
Huber, Petra. “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools.” Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016, 2016.


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