Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Meile, Leo | - |
dc.contributor.author | Gantenbein-Demarchi, Corinne | - |
dc.contributor.author | Freimüller Leischtfeld, Susette | - |
dc.contributor.author | Bärtschi, Katharina | - |
dc.contributor.author | Romanens, Edwina | - |
dc.contributor.author | Miescher Schwenninger, Susanne | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-06T06:58:57Z | - |
dc.date.available | 2018-06-06T06:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6535 | - |
dc.description | ZDS Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft | de_CH |
dc.language.iso | en | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Schutzkulturen | de_CH |
dc.subject | Mikrobiologie | de_CH |
dc.subject | Fermentation | de_CH |
dc.subject | Schokolade | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation | de_CH |
dc.type | Konferenz: Sonstiges | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.conference.details | Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Not specified | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Biotechnologie | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Meile, L., Gantenbein-Demarchi, C., Freimüller Leischtfeld, S., Bärtschi, K., Romanens, E., & Miescher Schwenninger, S. (2014). Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, L. et al. (2014) ‘Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation’, in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
L. Meile, C. Gantenbein-Demarchi, S. Freimüller Leischtfeld, K. Bärtschi, E. Romanens, and S. Miescher Schwenninger, “Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation,” in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.
MEILE, Leo, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI, Susette FREIMÜLLER LEISCHTFELD, Katharina BÄRTSCHI, Edwina ROMANENS und Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, 2014. Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. In: Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014. Conference presentation. 2014
Meile, Leo, Corinne Gantenbein-Demarchi, Susette Freimüller Leischtfeld, Katharina Bärtschi, Edwina Romanens, and Susanne Miescher Schwenninger. 2014. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Conference presentation. In Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, Leo, et al. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.