Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMeile, Leo-
dc.contributor.authorGantenbein-Demarchi, Corinne-
dc.contributor.authorFreimüller Leischtfeld, Susette-
dc.contributor.authorBärtschi, Katharina-
dc.contributor.authorRomanens, Edwina-
dc.contributor.authorMiescher Schwenninger, Susanne-
dc.date.accessioned2018-06-06T06:58:57Z-
dc.date.available2018-06-06T06:58:57Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6535-
dc.descriptionZDS Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaftde_CH
dc.language.isoende_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectSchutzkulturende_CH
dc.subjectMikrobiologiede_CH
dc.subjectFermentationde_CH
dc.subjectSchokoladede_CH
dc.subject.ddc663: Getränketechnologiede_CH
dc.titleDevelopment of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentationde_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.conference.detailsChoco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewNot specifiedde_CH
zhaw.webfeedLM-Biotechnologiede_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Meile, L., Gantenbein-Demarchi, C., Freimüller Leischtfeld, S., Bärtschi, K., Romanens, E., & Miescher Schwenninger, S. (2014). Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, L. et al. (2014) ‘Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation’, in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
L. Meile, C. Gantenbein-Demarchi, S. Freimüller Leischtfeld, K. Bärtschi, E. Romanens, and S. Miescher Schwenninger, “Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation,” in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.
MEILE, Leo, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI, Susette FREIMÜLLER LEISCHTFELD, Katharina BÄRTSCHI, Edwina ROMANENS und Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, 2014. Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. In: Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014. Conference presentation. 2014
Meile, Leo, Corinne Gantenbein-Demarchi, Susette Freimüller Leischtfeld, Katharina Bärtschi, Edwina Romanens, and Susanne Miescher Schwenninger. 2014. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Conference presentation. In Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, Leo, et al. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.