Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGantenbein-Demarchi, Corinne-
dc.contributor.authorStehli, Ch.-
dc.contributor.authorBenz, K.-
dc.date.accessioned2018-06-06T08:13:30Z-
dc.date.available2018-06-06T08:13:30Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.issn0256-6575de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6554-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherBinkert Mediende_CH
dc.relation.ispartofLebensmittel-Technologiede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc663: Getränketechnologiede_CH
dc.titleSporeninaktivierung von Kakaobohnende_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue7-8de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end263de_CH
zhaw.pages.start258de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume35de_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Gantenbein-Demarchi, C., Stehli, Ch., & Benz, K. (2002). Sporeninaktivierung von Kakaobohnen. Lebensmittel-Technologie, 35(7-8), 258–263.
Gantenbein-Demarchi, C., Stehli, Ch. and Benz, K. (2002) ‘Sporeninaktivierung von Kakaobohnen’, Lebensmittel-Technologie, 35(7-8), pp. 258–263.
C. Gantenbein-Demarchi, Ch. Stehli, and K. Benz, “Sporeninaktivierung von Kakaobohnen,” Lebensmittel-Technologie, vol. 35, no. 7-8, pp. 258–263, 2002.
GANTENBEIN-DEMARCHI, Corinne, Ch. STEHLI und K. BENZ, 2002. Sporeninaktivierung von Kakaobohnen. Lebensmittel-Technologie. 2002. Bd. 35, Nr. 7-8, S. 258–263
Gantenbein-Demarchi, Corinne, Ch. Stehli, and K. Benz. 2002. “Sporeninaktivierung von Kakaobohnen.” Lebensmittel-Technologie 35 (7-8): 258–63.
Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al. “Sporeninaktivierung von Kakaobohnen.” Lebensmittel-Technologie, vol. 35, no. 7-8, 2002, pp. 258–63.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.