Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSych, Janice Marie-
dc.contributor.authorGrattepanche, Franck-
dc.contributor.authorMiescher Schwenninger, Susanne-
dc.contributor.authorKinner, Mathias-
dc.contributor.authorLacroix, Kleinert-
dc.date.accessioned2018-07-17T15:14:57Z-
dc.date.available2018-07-17T15:14:57Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8274-
dc.descriptionVorstellungde_CH
dc.language.isodede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleNeuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichernde_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.conference.details49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewPeer review (Abstract)de_CH
zhaw.webfeedLM-Biotechnologiede_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.funding.zhawMultifunctional bakery bioingredientsde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.