Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Swissness-Vorlage (Teil I und II)
Authors: Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Kobler-Wehrli, Sonja
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2012
Issue: 11-12
Issue Date: 2012
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Herkunftsangaben; Swissness; Lebensmittelrecht
Subject (DDC): 344: Labor, social, education and cultural law (CH)
Abstract: Die Swissness-Vorlage verfolgt das Ziel, den Schutz der Herkunftsbezeichnung "Schweiz" und des Schweizerkreuzes im In- und Ausland zu verstärken. Dadurch soll der Wert der Schweizer Labels für die Zukunft erhalten bleiben. Teil 1 zeigt den Hintergrund der Vorlage sowie den ursprünglichen Vorschlag des Bundesrates; Teil 2 befasst sich mit den Beratungen zur Swissness-Vorlage im Parlament und legt den aktuellen Stand der Vorlage dar (per 13.11.2012).
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9854
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kirchsteiger-Meier, E., & Kobler-Wehrli, S. (2012). Swissness-Vorlage (Teil I und II). Lebensmittel-Technologie, 2012(11-12).
Kirchsteiger-Meier, E. and Kobler-Wehrli, S. (2012) ‘Swissness-Vorlage (Teil I und II)’, Lebensmittel-Technologie, 2012(11-12).
E. Kirchsteiger-Meier and S. Kobler-Wehrli, “Swissness-Vorlage (Teil I und II),” Lebensmittel-Technologie, vol. 2012, no. 11-12, 2012.
KIRCHSTEIGER-MEIER, Evelyn und Sonja KOBLER-WEHRLI, 2012. Swissness-Vorlage (Teil I und II). Lebensmittel-Technologie. 2012. Bd. 2012, Nr. 11-12
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Sonja Kobler-Wehrli. 2012. “Swissness-Vorlage (Teil I und II).” Lebensmittel-Technologie 2012 (11-12).
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Sonja Kobler-Wehrli. “Swissness-Vorlage (Teil I und II).” Lebensmittel-Technologie, vol. 2012, no. 11-12, 2012.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.