Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPantli, Anna-Katharina-
dc.contributor.authorThomas-Spengler, Andrea-
dc.date.accessioned2018-09-12T10:10:43Z-
dc.date.available2018-09-12T10:10:43Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.issn1420-7265de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10458-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherASTTIde_CH
dc.relation.ispartofHieronymusde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectSchokoladede_CH
dc.subject.ddc808: Rhetorik und Schreibende_CH
dc.titleA slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokoladede_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementAngewandte Linguistikde_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue3de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.start21de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume2007de_CH
Appears in collections:Publikationen Angewandte Linguistik

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Pantli, A.-K., & Thomas-Spengler, A. (2007). A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade. Hieronymus, 2007(3), 21.
Pantli, A.-K. and Thomas-Spengler, A. (2007) ‘A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade’, Hieronymus, 2007(3), p. 21.
A.-K. Pantli and A. Thomas-Spengler, “A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade,” Hieronymus, vol. 2007, no. 3, p. 21, 2007.
PANTLI, Anna-Katharina und Andrea THOMAS-SPENGLER, 2007. A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade. Hieronymus. 2007. Bd. 2007, Nr. 3, S. 21
Pantli, Anna-Katharina, and Andrea Thomas-Spengler. 2007. “A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade.” Hieronymus 2007 (3): 21.
Pantli, Anna-Katharina, and Andrea Thomas-Spengler. “A slow, melt-in-your-mouth moment : Beschreibungen dunkler Schokolade.” Hieronymus, vol. 2007, no. 3, 2007, p. 21.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.