Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können |
Authors: | Müller, Denise Miescher Schwenninger, Susanne |
et. al: | No |
Conference details: | GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019 |
Issue Date: | 22-May-2019 |
Language: | German |
Subjects: | Lactic acid bacteria fermentation |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19990 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Published as part of the ZHAW project: | Frühstückscerealien aus extrudierten, fermentierten Müllereinebenprodukten |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, D., & Miescher Schwenninger, S. (2019, May 22). «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können. GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
Müller, D. and Miescher Schwenninger, S. (2019) ‘«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können’, in GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
D. Müller and S. Miescher Schwenninger, “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können,” in GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019, May 2019.
MÜLLER, Denise und Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, 2019. «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können. In: GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019. Conference presentation. 22 Mai 2019
Müller, Denise, and Susanne Miescher Schwenninger. 2019. “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können.” Conference presentation. In GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
Müller, Denise, and Susanne Miescher Schwenninger. “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können.” GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019, 2019.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.