Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können
Authors: Müller, Denise
Miescher Schwenninger, Susanne
et. al: No
Conference details: GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019
Issue Date: 22-May-2019
Language: German
Subjects: Lactic acid bacteria fermentation
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19990
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Frühstückscerealien aus extrudierten, fermentierten Müllereinebenprodukten
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, D., & Miescher Schwenninger, S. (2019, May 22). «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können. GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
Müller, D. and Miescher Schwenninger, S. (2019) ‘«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können’, in GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
D. Müller and S. Miescher Schwenninger, “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können,” in GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019, May 2019.
MÜLLER, Denise und Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, 2019. «Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können. In: GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019. Conference presentation. 22 Mai 2019
Müller, Denise, and Susanne Miescher Schwenninger. 2019. “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können.” Conference presentation. In GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019.
Müller, Denise, and Susanne Miescher Schwenninger. “«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können.” GDL Forum Sauerteig VI, Minden, 20.-22. Mai 2019, 2019.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.