Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Mar-2022 | Interventionen zur Förderung einer klimabewussten Ernährung : ein Feldexperiment in städtischen Verpflegungsbetrieben | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias |
25-Jan-2022 | Sharing Economy : unter welchen Bedingungen Leute mitziehen | Burkhalter, Linda |
2022 | Suffizienz : Reduktion statt Aufwand | Jenny, Annette |
2022 | Reconceptualizing real estate development as a business incubator for sustainable and smart urban products | Meslec, Mihaela |
Jan-2022 | CoffeeCoin macht Kaffee transparenter | Lütolf, Patrick; Itten, René |
24-Nov-2021 | Nutzen statt besitzen - die Psychologie hinter der Kreislaufwirtschaft : Vorlesung gehalten an der Volkshochschule Winterthur und Umgebung (VHS), 24. November 2021 | Burkhalter, Linda |
5-Sep-2021 | Solving the trilemma : climate-friendly, healthy, and popular meals for retirement homes and canteens | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Muir, Karen; Bradford, Sebastian, et al |
5-Oct-2020 | Do regional food labels and brands contribute to achieving the SDGs? | Schmitt, Emilia |
2020 | Zombie attack! : using scientainment to teach about sustainable food | Bättig-Frey, Petra; Berger, Verena; Skelton, Rahel |