Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras
Authors: Müller, Claudia
Streule, Stefanie
Brechbühler Peskova, Marie
Buchli, Jürg
Conference details: 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016
Issue Date: 2016
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Language: German
Subject (DDC): 630: Agriculture
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4111
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, C., Streule, S., Brechbühler Peskova, M., & Buchli, J. (2016). Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras. 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016.
Müller, C. et al. (2016) ‘Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras’, in 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
C. Müller, S. Streule, M. Brechbühler Peskova, and J. Buchli, “Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras,” in 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016, 2016.
MÜLLER, Claudia, Stefanie STREULE, Marie BRECHBÜHLER PESKOVA und Jürg BUCHLI, 2016. Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras. In: 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 2016
Müller, Claudia, Stefanie Streule, Marie Brechbühler Peskova, and Jürg Buchli. 2016. “Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras.” Conference poster. In 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Müller, Claudia, et al. “Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras.” 53. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Fulda, Deutschland, 2.-4. März 2016, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2016.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.