Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot |
Authors: | Müller, Claudia |
Conference details: | 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013 |
Issue Date: | 2013 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4120 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, C. (2013). Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot. 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
Müller, C. (2013) ‘Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot’, in 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
C. Müller, “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot,” in 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013, 2013.
MÜLLER, Claudia, 2013. Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot. In: 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013. Conference presentation. 2013
Müller, Claudia. 2013. “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot.” Conference presentation. In 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
Müller, Claudia. “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot.” 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013, 2013.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.