Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011
Authors: Bongartz, Annette
DOI: 10.21256/zhaw-1871
Published in: Salz & Pfeffer
Volume(Issue): 3
Page(s): 84
Pages to: 85
Issue Date: 2011
Publisher / Ed. Institution: Salz Pfeffer
Language: German
Subjects: 10 Jahre; Olivenöl; IOOA; Olive Oil Award Zurich
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4270
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bongartz, A. (2011). 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer, 3, 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Bongartz, A. (2011) ‘10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011’, Salz & Pfeffer, 3, pp. 84–85. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
A. Bongartz, “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011,” Salz & Pfeffer, vol. 3, pp. 84–85, 2011, doi: 10.21256/zhaw-1871.
BONGARTZ, Annette, 2011. 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer. 2011. Bd. 3, S. 84–85. DOI 10.21256/zhaw-1871
Bongartz, Annette. 2011. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer 3: 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
Bongartz, Annette. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer, vol. 3, 2011, pp. 84–85, https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.


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