Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3600
Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Fit für innovatives Wirtschaften : was leistet die berufliche Grundbildung?
Authors: Trachsel, Sonja
Spörri, Martina
Baur, Priska
DOI: 10.21256/zhaw-3600
Proceedings: Innovation in der Land- und Ernährungswirtschaft
Conference details: Jahrestagung der Schweizerischen Gesellschaft für Agrarwirtschaft und Agrarsoziologie (SGA), Gränichen, 12.-13. April 2018
Issue Date: 2018
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Language: German
Subjects: Berufsbildung; Koch; Restaurationsfachleute; Lehrmittelanalyse; Schweiz; Ernährung; Bildungsplan; Umwelt; Gesundheit; Tiere; Vegetarisch; Vegan; Gastronomie; Nahrungsmittel; Lebensmittel; Flexitarier
Subject (DDC): 370: Education
613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5976
Fulltext version: Accepted version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Published as part of the ZHAW project: NOVANIMAL Innovationen in der Ernährung
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20180410-SGA-Plakat-Sonja-final.pdf13.04 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.