Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation
Authors: Meile, Leo
Gantenbein-Demarchi, Corinne
Freimüller Leischtfeld, Susette
Bärtschi, Katharina
Romanens, Edwina
Miescher Schwenninger, Susanne
Conference details: Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014
Issue Date: 2014
Language: English
Subjects: Schutzkulturen; Mikrobiologie; Fermentation; Schokolade
Subject (DDC): 663: Beverage technology
Further description: ZDS Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6535
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Meile, L., Gantenbein-Demarchi, C., Freimüller Leischtfeld, S., Bärtschi, K., Romanens, E., & Miescher Schwenninger, S. (2014). Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, L. et al. (2014) ‘Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation’, in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
L. Meile, C. Gantenbein-Demarchi, S. Freimüller Leischtfeld, K. Bärtschi, E. Romanens, and S. Miescher Schwenninger, “Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation,” in Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.
MEILE, Leo, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI, Susette FREIMÜLLER LEISCHTFELD, Katharina BÄRTSCHI, Edwina ROMANENS und Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, 2014. Development of a lab-scale model system for the cocoa bean fermentation. In: Choco Tec 2014 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014. Conference presentation. 2014
Meile, Leo, Corinne Gantenbein-Demarchi, Susette Freimüller Leischtfeld, Katharina Bärtschi, Edwina Romanens, and Susanne Miescher Schwenninger. 2014. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Conference presentation. In Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014.
Meile, Leo, et al. “Development of a Lab-Scale Model System for the Cocoa Bean Fermentation.” Choco Tec 2014 - Der Schokoladenkongress Des Jahres, Köln, Deutschland, 9.-11. Dezember 2014, 2014.


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